Khamis, April 01, 2010

kembali..:)

da lame sgt aku tak apdet blog nih. byk sgt jadik kat aku sepanjang 2tahun ni.. ade sedih, ade hepi time macam2...:) tapi aku besyukur, sebab umur masih panjang untuk menginsafi kesilapan diri dan mencari cinta hakiki...:)

aku masih raihan yang dulu..cume raihan hari ini lebih matang dlm hidupnya dan lebih bahagia...umur 26 tahun cukup nak menggambarkan betapa jauhnya aku dah jalan dlm hidup ini, dan jalan yg akan aku tempuh di hadapan...

ingat lagi psl dilema2 aku psl keje 2thun dulu? jawatan media researcher tak menjadi dlm genggaman aku sbb aku tk dpt dtg 2nd interview tu..T__T dan aku beraih kepada profesion pendidikan...menjadi cikgu taska selama hampir setahun..dan rupenye jiwa aku kt situ...pada anak2 yg dahagakan ilmu...then, skarang, raihan bakal menjadi seorang guru...:) alhamdulillah...

hmm...psl oppa yg slalu aku tulis dlm post aku dulu...mohamad hizal bin halim...bukan lagi oppa aku...tapi...aku sah menjadi isterinya..:) nikmat Allah yg satu ini, tak terucap betapa bersyukurnya aku ditemukan insan seperti dia..kami nikah tanggal 30.01.10.. tarikh keramat yang menyatukan hati kami menjadi satu..alhamdulillah...

ape lagi ye...hehe...byk sgt jadi pade aku, smpaikan aku sendiri tak caye yang dah jauh pejalanan aku ni..rase mcm telalu cepat sume ni...alhamdulillah, aku sangat bahagia dengan suami, die penyayang, sangat prihatin dengan isterinya, manja juge..:) semoga penyatuan kami ini mendapat rahmat dan kasih sayang-Nya dunia dan akhirat... aminn

aku da dpt anak buah..:) nikmat yg satu ini pon sangat membahagiakan kami...thank u Allah for all Your blessings...