Selasa, Januari 31, 2012

cotton candy plain shawls

COTTON CANDY PLAIN SHAWLS

Orange candy color
length : 1.7m
material : chiffon (very light n breezy)
price: rm20 only (excluding d postage fee)


soft pink candy color
length : 1.7m
material : chiffon (very light n breezy)
price: rm20 only (excluding d postage fee)


apple green candy color
length : 1.7m
material : chiffon (very light n breezy)
price: rm20 only (excluding d postage fee)


i'm wearing apple green shawls


shawl ni sgt ringan n it falls nicely. tak jarang n kain die sejuk je.so,selesa sangat. :)
stocks are limited. sbb saye buat sendiri so, setiap satu hanya ada few pieces je.

if berminat, email me at : raihanmahpot@gmail.com
tq..:))

Khamis, Januari 12, 2012

Khamis, Disember 22, 2011

chocho utk haida

untuk hari pertunangan kamu.:)
semua berbahagia dalam menempuhi masa akan datang.
sila muntah hijau, ayat terlalu buku novel. =.='

Rabu, Disember 21, 2011

FOCUS! don't overlook.

situasi 1

a: eh muke aku macam nabila huda tak? (kenapa nabila huda?)
b: lerr..gile ke ko ni, budak tu dahla sosial, pakai seksi ketat metat, bukak sane bukak sini. takkan nak bangge kot mcm die???
a: ...er...aku kate muke je.yang ko kait2 dgn perangai apesal?

situasi 2

isteri: yang, tau tak kalau merokok boleh sebabkan sperma kurang? kenapa la yayang taknah nak faham perasaan syg. selalu sgt ikut kawan, tu yang isap rokok tu. dahla jarang ade kat rumah, merokok, slalu marah2....bile dapat anak lambat bising. nanti mak kat kampung bising2 kat syg kate syg ni mandul la, tak subur la..!!!!
suami: ??? again?? ape silap abg sbnrnye?
(tak dapat anak? or..sebab merokok? or..kurang mase dgn isteri? or tak faham perasaan isteri? which one?)

situasi 3
pensyarah bagi asaimen tajuk "bagaimana untuk berhenti tidur siang?"
yang ko pegi bagi asaimen cakap pasal definisi tidur, jenis2 gangguan tido, kenapa manusia perlu tido, kalau tak tido ape jadi pade otak bengap ko tu n mcm2 lagi..

again...ape sbnrnye yang pensyarah mintak???

penah tak jadi pade korang? jgn tipu. slalu kan? salah org yang mintak or salah kite?
rasenye bende ni jadi kat org melayu je kot.sori if anyone terasa. but, face it. we do.
kenapa tak fokus? why do we always relate other problems with the existing one? kenapa susahkan pale otak utk bekerja on such irrelevant things?

bile kite tak fokus on the real problem..then we tend to kaitkan dgn benda2 yang merapu. nampak mcm takde kaitan, tp otak kite akan cube rationalizekan hal2 remeh ni untuk jadikan ianya nmpk macam...'woahh...ha..that's what i mean.'
TAPI, tak langsung! kite cube rasionalkan tindakan kite n our judgment. tp sbnrnye we didn't really tackle the actual problem.
faham?
so, tolong, before u make a decision, or say something, please revise back what is it really that u want to say. jangan jadi, dah ludah jilat balik.